Ana içeriğe atla
Kartlı Geçiş Sistemi, Spor Salonu Turnike, Kartlı Turnike Sistemleri

XING Profil, Mix Profil, Medium Profil

Fitness Programı, Turnike, Spor Salonu Aletleri

Kartlı Geçiş Sistemi Nedir ? Spor Salonu Turnike

Kartlı Geçiş Sistemi
Kart erişim güvenliği ve kapı sistemleri, personel giriş / çıkış ve erişim kontrol seviyesinin önemli olduğu yerlerde (işyerleri, fabrikalar, oteller, vb.) Kullanılan bir güvenlik erişim kontrol sistemidir.


Turnike Kartlı Ödeme Sistemi

Kart erişim sistemleri genellikle personel takibi, ödeme sistemleri, erişim kontrolü ve yemekhane otomasyonu uygulamalarında kullanılmaktadır. Ödeme kartı ödeme sistemleri, özellikle şehir kartları gibi toplu taşıma araçlarında kullanılmaktadır. Kantin ve kantin otomasyon uygulamalarında da kullanılır. Spor salonlarında, havuz erişim kontrol uygulamalarında üye izleme sistemleri kullanılmaktadır. Güvenlik geçiş sistemleri üniversite, holding ve plaza girişlerinde kullanılmaktadır. Personel katılım sistemi, bordro hesabı gerektiren tüm işletmeler için bir çözümdür. Üniversiteler için kampüs kartı çözümlerinde, hem güvenlik girişi hem de ödeme sistemleri entegre edilmiştir.

Geçiş Sistemleri

Yukarıda belirtilen tüm kart geçiş sistemleri, elektronik akıllı kartları kontak tanımlayıcıları olarak kullanmaktadır. Geçiş sistemlerinde barkod, manyetik, yakınlık ve mifare kartlar kullanılabilir. Bugün, mifare kart teknolojisi avantajları nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır. Çözümler ağırlıklı olarak mifare akıllı kartlar kullanır. Kartlı geçiş sistemi oluşturan birimler, kart okuyucular, erişim kontrol yazılımı, kartlar ve okuyucular tarafından kontrol edilen geçiş cihazlarıdır. Kart erişim kontrol sistemlerinin en önemli birimleri kart okuyucular ve erişim kontrol yazılımıdır.

Kart okuyucular, tek başına ya da merkezi bir sorguda bir geçişi geçmeye karar verebilir. Her iki çalışma yönteminin de birbirine göre avantajları vardır. Kart okuyucular her iki yöntemle de çalışabilirler. Kart okuyucuların projenin gerektirdiği yönteme göre çalışmasını belirleyebilir. Temel yazılımlarını geliştirmek ve mümkün olduğunca merkezi sorgulama yöntemini kullanmak için mifare kart okuyucularını kullanmaktadır. Sistem yükünü kart okuyucularına dağıtır. Kart okuyucularının hafızasındaki kişiler ve zaman çizelgeleri için onay onay bilgilerini tutar. Bu sayede sistem bilgisayar ağlarından etkilenmez ve çalışmaya devam eder. Bilgisayar ağı normale döndüğünde, kayıtları merkeze iletir.

Turnike Geçiş Sistemi

kartlı erişim kontrol sistemleri Elektronik erişim kontrol sistemlerinin geliştirilmesinden önce, birçok şirketin anahtarlarının yönetimi bir kabusdu. Bazı kuruluşlar, kendilerini hantal ve üretilen engeller haline getiren düzinelerce anahtar kullandılar.

Ayrıca, çalışanların çalışmaları ve birçok farklı kapı geçişi, kilit yönetimi zorlaştırdı. Ek olarak, tuşlar kolayca kaybolabilir ve çoğaltılabilir. İşten ayrılan çalışanlar da zaman zaman anahtarları iade etmemektedir.

Kurumların daha iyi kontrol edilmesi ihtiyacını desteklemek için erişim kontrol sistemleri geliştirilmiştir.

Kartlar artık anahtarlarla değiştirilebilir ve binalara / ofislere erişim ağdaki bir veya birkaç PC üzerinden programlanabilir. Buna göre, bir çalışan erişim kartını iade etmeden şirketten ayrılırsa, kapısının erişimi çalışan tarafından kolayca engellenebilir.

Kart erişim kontrol sistemi ile, çalışanların nerede ve ne zaman giriş yaptıklarının belirlenmesi mükemmel bir şekilde raporlanabilir. Geçiş kontrol sistemi, yetkisiz kişilerin binaya girmesini engelleyen ve video gözlem, hırsızlık ve yangın sistemlerini tamamlayan teknolojik bir çözümdür.



erişim kontrol sistemi Neden Erişim Kontrol Sistemi?
• Basit, kolay kullanım, tam güvenlik.
• Kolay erişim, yönetim ve izleme.
• Merkezi çoklu yönetim sistemi.
• Dış ve iç hırsızlık azaltma.

Kart Erişim Sisteminin Uygulama Alanları: Her türlü kamu ve özel kurumlar, Firmalar, Fabrikalar, İşyerleri, Ofisler, Ambarlar, Özel Bölümler, Asansörler, Siteler, Plazalar, Oteller için kartlı erişim sistemini kullanabilirsiniz.

Sistemin Amacı: Kişilerin veya araçların giriş ve çıkış noktalarının belirlenmesi, bu giriş / çıkış bilgisinin Tarih / Saat / Personel bazında raporlanması. (BARRIER ve TURNSTILE ekipmanı mevcuttur.)

Teknik: EKS donanımımız PROXIMITY ve MIFARE kartı ile çalışır.

Bağlantı: RS232 / RS485 / ETHERNET iletişim altyapısı olarak kullanılabilir.



Sistemin avantajları

Erişim Kontrol Sisteminin en önemli avantajlarından biri, erişim etkinliğini belgeleme ve rapor etme yeteneğidir. Kullanıcı tanımlı erişim etkinliği raporlaması orta ve büyük ölçekli sistemlerde elde edilebilir. Böylece, bir olaydan sonra, kritik alanlarda kim kolayca ve hızlı bir şekilde anlaşılabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kısa Sürede Nasıl Barfiks Çekebilirim?

Selamlar,  Önceki 2 yazımda biraz genel ve temel konulara değinmiştim, bu yazı biraz daha spesifik olacak. Size en favori egzersizim olan barfiksi nasıl çekebileceğinizi ve nasıl geliştirebileceğinizi anlatmaya çalışacağım.  Öncelikle şunu söyleyim barfiks çekemiyor olmanız, sizin kollarınızın tamamının güçsüz olduğu anlamına gelmez. Genelde barfiks çekemeyenler başta böyle düşünüyor ama şöyle bir gerçek var ki barfiks çekerken sırt, kanat, omuz, karın, kol hep beraber çalışır. Aslında kolunuzun güçsüz kaldığı bölge genelde "brachioradialis" denilen kas grubudur. Barfiks çektiğinizde bu kasların aktif olduğunu göreceksiniz. Diğer bir unsur da kanat bölgesinin ve sırtın az gelişmiş olmasıdır.Bu arada barfiks derken avuç içlerinin yüze bakarak çekildiği, gavurun "chin up" dediği şeyden bahsetmiyorum şu an ama ona da değineyim biraz; genelde barfiks(pull up) çekemeyen biri belki 1-2 tane chin up çekebiliyor bunun nedeni chin up'ın bicepslere daha fazla yuk bindirm

Kartlı Geçiş Sistemi

Kartlı Geçiş Turnike Spor salonu turnikeleri spor salonlarının girişlerinde bulunur. Kartlı Geçiş Sistemi Bu alanlarda kullanılan turnike sistemleri genellikle bel turnikeleridir. Bu turnikeler paslanmaz çelikten üretilmiştir ve iç ve dış ortamlarda rahat kullanım sunar. Üyeleri bel turnike ile takip etmek için kullanılacak pdks cihazı turnike üzerine monte edilmelidir. Daha sonra, değiştirilecek kişiler, cihazlara tanımlanmalıdır. Spor salonunda kullanılmak üzere pek çok farklı turnuva olduğu için spor salonu turnike sistemlerinin fiyatları bu modellere göre değişebilir. Turnike spor salonu turnike sistemleri sektörün öncüsü olmasına rağmen Türkiye distribütörü. Spor salonu turnike sistemlerinin fiyatları; Bu turnike sistemlerinde kullanılacak pdkler, cihazın özelliklerine göre değişmektedir. Toplu SMS ve E-Posta Gönderme Sistemi ile üyelerinize kampanya, indirim ve özel etkinlikler hakkında bilgi verebilir, tebrik mesajları gönderebilir, üyelere ödeme mesajları göndereb