Ana içeriğe atla
Kartlı Geçiş Sistemi, Spor Salonu Turnike, Kartlı Turnike Sistemleri

XING Profil, Mix Profil, Medium Profil

Fitness Programı, Turnike, Spor Salonu Aletleri

Fitness Programı • Turnike

1. ay programı 4 hafta sürer ve her hafta 3 günlük eğitim için tasarlanmıştır. Bu programı uygularken dikkat etmeniz gereken bir nokta listesi hazırladık.

Video'lu Sporcu Antrenman Programı Uygulaması

Başlangıç Seviyesi Fitness Programı - 1.Ay Özellikleri

Programa başlamadan önce, gerekli olması durumunda genel bir doktor kontrolünü geçmenizi öneririz.
Başlangıç vücut geliştirme programı 3 gün sürmektedir ve her gün vücudunuzun farklı bölgelerinde çalışacaksınız.
Haftada 3 gün spor yapmayı önermiyoruz. Sonuç olarak, kaslarımızın düzenli olarak dinlenmesi ve uyuması gerekir. Yani, örneğin, pazartesiden çarşambaya çalışabilirsiniz.
Fitness salonlarının sosyalleşme için uygun bir yer olmadığını lütfen unutmayın. Bu nedenle, 45 ve 60 yaşları arasındaki zamanı göz önünde bulundurun. Lütfen konuşmadan, telefondan ve sosyal medyadan uzak durun :)
İlk aydaki hareketlerimizde makinenin hareketlerinden başlayarak hareketleri doğru bir şekilde yapabilmenizi sağlayacak, hareketleri zamana göre serbest ağırlıklarla programa ekledik.

Eğitimden önce alınacak yiyecekler:

Spordan önce hızlı sindirilebilen proteinleri alarak zamanla daha fazla kas kütlesi oluşturmanızı sağlar.

Egzersiz yapmaya başlamadan 30 dakika önce 30 ila 40 gram protein alabilirsiniz.
Ayrıca spordan 30 dakika önce hızlı sindirilebilen 40-50 gram karbonhidrat alarak performansını artıracaktır.
Spor öncesi besinler ile alınan yağlar faydalı olmayacaktır.

turnike


Eğitimden sonra alınacak yiyecekler:

Egzersizden sonra alınacak olan besinler, kas kütlesinin yapısının bozulmasını önleyen ve protein sentezini en üst düzeye çıkaran gıdalardan seçilmelidir.

Bu nedenle, protein ve karbonhidrat spordan önce olduğu gibi tüketilmelidir.
Bu nedenle, 30-40 gr. protein.
Egzersiz yaptıktan sonra kolayca sindirilebilen karbonhidratlar, insülin seviyesi hızla artarken, kasların bozulmasını önlerken, yolu da tutar. Spordan hemen sonra tüketilebilmesi için vücut ağırlığı başına 1 gr karbonhidrat almanız önerilir.

Fitness nedir? Eğitim ve beslenme programları ile birlikte yeni başlayanlar için bilmeniz gereken her şey bu makalede!

Fitness modeli Bu makalede kas geliştirme, yağ yakma ve ideal vücuda ulaşma konusunda size destek olacak:

Fitness eğitim programı

Fitness beslenme programı,

En hızlı ilerleme için ne yapmalı ve kaçınmalısınız?

Sık sık merak, doğru bilinen hatalar,

Kısacası, hakkında merak ettiğiniz ve ücretsiz olan her şey!

Keyifli okumalar!

Eğer başlamıyorsanız, ciddi deneyimleriniz varsa, vücut geliştirme eğitimimiz ve beslenme sizin için daha uygun olabilir. Bu sayfada geçmişte olanlar için öneriler ve programlar olacak. 1-2 yıllık tecrübeye sahipseniz, oradaki programla daha hızlı gelişebilirsiniz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kısa Sürede Nasıl Barfiks Çekebilirim?

Selamlar,  Önceki 2 yazımda biraz genel ve temel konulara değinmiştim, bu yazı biraz daha spesifik olacak. Size en favori egzersizim olan barfiksi nasıl çekebileceğinizi ve nasıl geliştirebileceğinizi anlatmaya çalışacağım.  Öncelikle şunu söyleyim barfiks çekemiyor olmanız, sizin kollarınızın tamamının güçsüz olduğu anlamına gelmez. Genelde barfiks çekemeyenler başta böyle düşünüyor ama şöyle bir gerçek var ki barfiks çekerken sırt, kanat, omuz, karın, kol hep beraber çalışır. Aslında kolunuzun güçsüz kaldığı bölge genelde "brachioradialis" denilen kas grubudur. Barfiks çektiğinizde bu kasların aktif olduğunu göreceksiniz. Diğer bir unsur da kanat bölgesinin ve sırtın az gelişmiş olmasıdır.Bu arada barfiks derken avuç içlerinin yüze bakarak çekildiği, gavurun "chin up" dediği şeyden bahsetmiyorum şu an ama ona da değineyim biraz; genelde barfiks(pull up) çekemeyen biri belki 1-2 tane chin up çekebiliyor bunun nedeni chin up'ın bicepslere daha fazla yuk bindirm

Kartlı Geçiş Sistemi Nedir ? Spor Salonu Turnike

Kartlı Geçiş Sistemi Kart erişim güvenliği ve kapı sistemleri, personel giriş / çıkış ve erişim kontrol seviyesinin önemli olduğu yerlerde (işyerleri, fabrikalar, oteller, vb.) Kullanılan bir güvenlik erişim kontrol sistemidir. Turnike Kartlı Ödeme Sistemi Kart erişim sistemleri genellikle personel takibi, ödeme sistemleri, erişim kontrolü ve yemekhane otomasyonu uygulamalarında kullanılmaktadır. Ödeme kartı ödeme sistemleri, özellikle şehir kartları gibi toplu taşıma araçlarında kullanılmaktadır. Kantin ve kantin otomasyon uygulamalarında da kullanılır. Spor salonlarında, havuz erişim kontrol uygulamalarında üye izleme sistemleri kullanılmaktadır. Güvenlik geçiş sistemleri üniversite, holding ve plaza girişlerinde kullanılmaktadır. Personel katılım sistemi, bordro hesabı gerektiren tüm işletmeler için bir çözümdür. Üniversiteler için kampüs kartı çözümlerinde, hem güvenlik girişi hem de ödeme sistemleri entegre edilmiştir. Geçiş Sistemleri Yukarıda belirtilen tüm kart geçi

Kartlı Geçiş Sistemi

Kartlı Geçiş Turnike Spor salonu turnikeleri spor salonlarının girişlerinde bulunur. Kartlı Geçiş Sistemi Bu alanlarda kullanılan turnike sistemleri genellikle bel turnikeleridir. Bu turnikeler paslanmaz çelikten üretilmiştir ve iç ve dış ortamlarda rahat kullanım sunar. Üyeleri bel turnike ile takip etmek için kullanılacak pdks cihazı turnike üzerine monte edilmelidir. Daha sonra, değiştirilecek kişiler, cihazlara tanımlanmalıdır. Spor salonunda kullanılmak üzere pek çok farklı turnuva olduğu için spor salonu turnike sistemlerinin fiyatları bu modellere göre değişebilir. Turnike spor salonu turnike sistemleri sektörün öncüsü olmasına rağmen Türkiye distribütörü. Spor salonu turnike sistemlerinin fiyatları; Bu turnike sistemlerinde kullanılacak pdkler, cihazın özelliklerine göre değişmektedir. Toplu SMS ve E-Posta Gönderme Sistemi ile üyelerinize kampanya, indirim ve özel etkinlikler hakkında bilgi verebilir, tebrik mesajları gönderebilir, üyelere ödeme mesajları göndereb